Uncategorized

Bruiloft als een homoseksuele kap, die het huwelijk met het andere geslacht heeft gesloten

Bruiloft als een dekking: homo’s kamagra die het huwelijk met het andere geslacht hebben gesloten

Het begin van de

20s, de “twintig”, was een unieke tijd voor de LGBT-gemeenschap: mannen, vermomd bij vrouwen, open biseksualiteit en vrije relatie. Het leek erop dat alle tabbladen werden vernietigd. Maar niet voor acteurs. Het succes van de kunstenaar was dat hij “verkoopt” – zijn beeld zou een verlangen moeten veroorzaken voor vrouwen om fans aan te trekken, het betekent dat het mogelijk beschikbaar is voor romantische relaties.

Gay’s acteurs moesten met meiden trouwen, huwelijk georganiseerd door hun producenten. Dergelijke relaties voor dekking, waar een of beide mensen homoseksuelen waren, kreeg de naam “LAVAARD-huwelijken”. De term werd voorgesteld door Stephen Tropiano, een professor aan filmgeschiedenis in Ithaca-College. Het doel van dergelijke huwelijken is om de echte oriëntatie van de ster te verbergen, en ze waren tot de jaren 60, toen de bevrijding LGBT-beweging een einde aan de onrechtvaardigheid heeft gezet.

Lavendelhuwelijken waren een oplossing voor het probleem van de “morele verschijning”. In de regels die door Universal Film Company zijn ingevoerd, was er een positie dat de acteur kon stoppen met betalen als hij “respect voor het publiek kwijt” . En het ongepaste gedrag werd beschouwd als zowel criminele activiteiten als homoseksuele relaties. (Trouwens, deze bepaling bestaat tot op de dag van vandaag).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *